Retourbeleid

Je hebt bij 123vinyl.nl 14 dagen bedenktijd, dus je kunt de product(en) binnen deze termijn retourneren. Je hebt na annulering van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen

Stuur hiervoor een mailtje naar info@123vinyl.nl, na aanmelding voor retour kunt u de bestelling op eigen kosten opsturen naar:

123vinyl.nl

Rogier van leefdaelstraat 1 

5751MN Deurne

Retour sturen kan alleen als de producten ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. (het plastic seal mag dus niet van de nieuwe LP verwijderd zijn)

Als we de retourzending hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je rekening.

Retour sturen is op eigen risico, zorg er dus voor dat je de retourzending stevig verpakt. Beschadigde retouren nemen wij niet in behandeling.  

Let op: De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (U dient zelf een verzendlabel aan te schaffen bij bijvoorbeeld PostNL / DHL)

Let op: Vergeet niet uw product bij ons aan te melden, onaangemelde retouren worden niet in behandeling genomen.

LP’s die overslaan of blijven hangen:

We ontvangen regelmatig meldingen over nieuwe LP’s die overslaan, die na controle ongegrond blijken te zijn. Om deze reden willen we je vragen om het volgende even te controleren voordat je een nieuwe LP retour stuurt:

  • LP’s die worden afgespeeld op een kwalitatief minder goede platenspeler of wanneer de naald is versleten kunnen makkelijker overslaan of blijven hangen. Dit komt meestal niet door een defect aan de LP.
  • Het vinyl lijkt te dik voor deze platenspelers waardoor de naald gaat skippen. Dit is bij deze platenspelers helaas niet op te lossen.
    Om te controleren of dit bij jou platenspeler het geval is: draai een overslaande LP eens indien mogelijk op een kwalitatief betere platenspeler,
  • Voorbeelden van kwalitatief minder goede platenspeler kunnen zijn: Crosley, Denver, Ricatech, Ion, Fenton en de meeste retro-look (koffermodel) platenspelers.
  • Defecte LP’s controleren wij altijd zelf op een goed afgestelde platenspeler. Wanneer de LP niet defect blijkt wordt deze niet vervangen, je kunt de LP dan op eigen verzendkosten weer retour krijgen. (Controleer dus altijd of het niet aan de LP ligt om extra kosten te voorkomen)

Schade bij levering / Artikel ontbreekt

We doen er alles aan om je bestelling snel en onbeschadigd bij je thuis te bezorgen. Mocht er desondanks toch een artikel beschadigd zijn of ontbreken, dan lossen we dat natuurlijk voor je op! Neem binnen 3 kalenderdagen na het ontvangen van je bestelling contact met ons op via email. Om je snel te kunnen helpen, vragen we je om duidelijke foto’s van de schade bij te voegen. De Klantenservice neemt daarna contact met je op.

Haal de LP niet uit de plastic seal als de verpakking beschadigd is.

Wij accepteren alleen defect meldingen binnen 3 kalenderdagen nadat je de bestelling in ontvangst hebt genomen.

Pakket niet opgehaald / afleveradres incorrect?

Wanneer een pakket niet wordt opgehaald bij een pakketpunt, wordt deze weer retour gestuurd door de pakket dienst. Dit gebeurt ook wanneer het afleveradres incorrect blijkt te zijn.

Wordt een pakket niet opgehaald & daarmee dus retour gestuurd, dan zullen wij de verzendkosten niet creditteren.